Снимки Dariknews.bgДърво падна в столичния парк Заимов в събота следобед, съобщи

...
Снимки Dariknews.bgДърво падна в столичния парк Заимов в събота следобед, съобщи
Коментари Харесай

Стихията нахлу бясно в София, ето какво се случи в парка Заимов!

Снимки Dariknews.bg

Дърво падна в столичния парк " Заимов " в събота следобяд, заяви Dariknews.bg. Не се оповестява за потърпевши. При рухването дървото е блъснало паркиран автомобил. Жълт код за мощен вятър е разгласен за събота в София, като предизвестието е за пориви от 15-24 м/с.   От Столичната община оповестиха, че екипи на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита ” са реагирали на два сигнала за паднали клони и дървета вследствие на мощния вятър.  

Във връзка с оповестения жълт код четири екипа на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита ” са на терен. Властите припомнят на хората да бъдат деликатни при напредването си навън и изключително в паркове и лесопаркове, както и да обезопасят незакрепени предмети от тераси или прозорци на жилища, както и от търговски обекти.



 Изпълнителите на строителни обекти да ревизират положението на строителните оградите, крановете, скелета и да подхващат дейности по обезопасяването им. Собствениците на търговски и рекламно-информационни детайли също да ревизират обектите си.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР